×

INTERIØR BOLIGTEKSTILER BELYSNING ACCESSORIES KØKKEN BRANDS

HANDELS- OG BETALINGSBETINGELSER

Er du i tvivl om vores betalingsbetingelser, kan du få mere at vide nedenstående:

BETALINGSMETODER

På vores webshop kan du betale med:

” Visa
” MasterCard
” Maestro
” Visa Electron
 

INDSIGELSESORDNINGEN OG SIKKER BETALING

Betaler du med betalingskort, kan du vide dig sikker på, at du altid er sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.casanordica.dk eller andre har mulighed for at læse disse data.

FORBERHOLD

Vi tager forbehold for prisfejl og udsolgte varer.

Moms til udlandet:
Casanordica.dk kan ikke refundere moms på varer, der enten skal sendes til kunder eller modtagere uden for Danmarks grænser.

FORTRYDELSESRET

Fortrydelsesretten gælder i 14 dage. 

RETURNERING OG OMBYTNING

Fortryder du dit køb, kan du inden for 14 dage efter modtagelse returnere varen til Casa Nordica. (Hørkær 2 b, Herlev).
Den intakte og originale emballage udgør en væsentlig del af varens værdi. Derfor er det vigtigt, at varer altid sendes retur i intakt og original emballage, for at betingelserne for at udøve returretten opfyldes.

Du betaler selv for fragten, hvis returretten skal benyttes.

Er betalingen gennemført ved brug af internationale kort tilbagebetales beløbet senest to hverdage efter, at vi har modtaget returvaren.

 Varer købt via vores webshop kan også returneres i vores forhandler butik på nedestående adresse; dog tilbageføres betaling fortsat vi Web-shoppen og tager derfor 2-3 dage fra vi har modtaget varen:

Casanordica

C/O Best Music A/S
Hørkær 2B
2730 Herlev

OBS: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav samt returvarer uden omdeling. Fremsendes returvarer uden omdeling beregnes et gebyr på kr. 100,- for afhentning ved udleverings sted.

Læs mere om forbrugeraftaleloven her www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=1843

REKLAMATIONSRET

Alle varer købt via www.casanordica.dk er omfattet af købeloven.  Herunder reklamations retten på to år gældende fra den dato, hvor du modtager varen.

Din reklamationsret betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinger naturligvis, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du kan reklamere ved at kontakte os på info@musikinstrumenter.net eller på telefon 70 26 22 00.

For at vi kan behandle din reklamation, bedes du:

  1. Sende os en kort beskrivelse af manglen, og hvordan denne er opstået. Du bør kontakte os ligeså snart, at du opdager fejl og mangler
  2. dokumentere manglen med 4-5 billeder, der sendes sammen med beskrivelsen. Manglen skal fremgå tydeligt på ét af billederne. Du bedes desuden sikre, at billederne viser hele produktet
  3. oplyse ordrenummer eller vedlægge kopi af ordrebekræftelse/kvittering

Når vi har modtaget din beskrivelse og billeder, behandler vi hurtigst muligt din reklamation.

Vurderes det, at varen skal returneres som en reklamations sag, sender vi en forudbetalt returlabel, som skal benyttes. Vælger du ikke at benytte returlabelsen, står du selv for afholdelse af alle omkostninger i forbindelse med forsendelsen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

OBS: Hvis varen er gået i stykker under transporten, bedes du ved modtagelse rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (eks. GLS).

KLAGER

Casanordica.dk stiler efter at yde den bedste service i forbindelse med dit køb. Desværre kan der forekomme misforståelser, hvor du som kunde ikke føler, at du har fået den optimale service. Hvis det skulle ske, kan du naturligvis skrive en klage til:

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus
Toldbodgade 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Vores officielle oplysninger:
Casanordica.dk
c/o Best Music A/S
Hørkær 2B
2730 Herlev
CVR: 28312032

Vi håber dog naturligvis, at du skriver til os før, at du indgiver klagen, så vi sammen kan finde en løsning.

PERSONOPLYSNINGER OG PERSONDATAPOLITIK

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Casa Nordica har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Casa Nordica indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

– handler på vores webshop.
– benytter kontaktformularen.
– tilmelder dig vores nyhedsbrev.
– i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Casa Nordicas hjemmesider via Google Analytics.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.casanordica.dk videregives kun i henhold til:

– virksomhedens interne afdelinger;
– udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt – se ovenstående (under ”Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi”)

For at kunne videreudvikle og forbedre casanordica.dk hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Casa Nordica anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.casanordica.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Casanordica ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.casanordica.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres hos vores webshop-udbyder, Meeshop. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Casa Nordica´s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Som registreret hos casanordica.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ligeledes ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i denne forbindelse rettes til casanordica.dk via e-mail info@musikinstrumenter.net